• 74 55 11 66

Ugen der kommer – uge 33

Efter en god opstart i den forgangne uge, og velkomst til nye som gamle elever, er vi klar til at omfavne endnu en spændende uge med nye indtryk for både krop og sind.

Mandag morgen starter vi op efter weekenden og på de enkelte værksteder er der gang i gode, meningsfulde og lærerige opgaver til enhver. På metalværkstedet og på Fabrikken er produktionen startet godt op efter ferien. På Skov og Byg skal der i ugens løb bl.a. klippes mange meter hæk omkring skolen, og i køkkenet på Troldkær tilberedes der lækker mad til fantastiske måltider for elever og personale. Caféen på Jels Voldsted er åben tirsdag og torsdag og tilbyder frokostretter til skovens gæster.

Tirsdag aften er vi alle inviteret til officiel indvielse af fugletårnet som Skov og Byg har opført i Vamdrup. I forbindelse med indvielsen bliver der grillet pølser, der bliver aftenens måltid. Der er afgang fra skolen kl. 17.30

Onsdag efter formiddagskaffen mødes vi i spisesalen til ugens udgave af Himmel og Hav. Her afklarer vi først spørgsmål til årets sensommertur i uge 34. Herefter er værkstedslederne klar med sjove og underfundige opgaverne til en ny omgang VERSUS PÅ TROLDKÆR.

Torsdag kommer Danmarks største cykelløb, Postnord Danmark Rundt forbi byens bedste fabrik i Rødding på årets kongeetape på 209 km. For at bakke op omkring eventet og besøge vores gode kolleger, tager vi alle til Fabrikken kl. 11.30, spiser frokost og hepper på alle cykelrytterne. Hvis kæden holdes stram på ruten fra Vejen kommer feltet ad Møgelmosevej kl. 13.15 og forsætter videre mod målet i Vejle.

Jan og en gruppe elever tager torsdag på indkøbstur og provianterer til kiosken til næste uges sensommertur. Kiosken plejer at være et populært tilløbsstykke og der kan som regel købes alt muligt godt til den søde tand.

Jobcenter Kolding kommer i øvrigt også forbi fabrikken denne dag til opfølgning.

Fredag runder vi ugen af med hele 4 forskellige aktive tilbud: Golf, gåtur, fitness og boldspil på plænen.

Rigtig god uge til alle.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk