• 74 55 11 66

Uge 33

Hold nu op en start vi havde sidste uge. Det allerførste der ramte os, var en sitrende energi og en masse smilende øjne, der lagde kimen til at Skov og Byg fik fjernet næsten alt det grønne – så vores hække nu står knivskarpe rundt om hele matriklen. På Jels Voldsted gav de den gas med et guldbryllup, hvor det viste sig, at brudens forældre i sin tid forpagtede vores dejlige sted. Sådan binder man historier og generationer sammen. Metals arbejde med quizkassen op til ferien, gav en flot tredjeplads på SMUK FEST. Med andre ord har elever og værkstedsledere allerede fundet rytmen. Velkommen til uge 33.

Mandag siger vi velkommen Zilas, der skal i praktik på Jels Voldsted. Netop Jels Voldsted holder fri mandag, efter en travl weekend med fuld smæk på service, god mad og teamwork. Mandag foregår ude på værkstederne med det opmærksomme nærvær i relationerne og praktisk undervisning.

Tirsdag siger vi velkommen til Salima, der kommer på besøg og skal se vores sted. Velkommen også til CSM. På Jels Voldsted kommer der middagsgæster forbi til flæskesteg. Tirsdag aften er der fælles afgang 19:30. Tina har planlagt en kaffe/kage tur til Dyrehaven i Haderslev.

Onsdag efter husmøderne venter Himmel og Hav med det første tema efter ferien: ”Livet på Troldkær” Temaet handler blandt andet om, hvordan man kan bruge fritiden og evt. finde interesse fællesskaber. Der vil desuden være info om vores forestående studietur.

Torsdag foregår på værkstederne. Efter formiddagskaffen rider Katrine til ridning med de elever, der er meldt til og torsdag aften venter Carsten og Carsten igen, når der er klubaften på Metal.

Fredag efter formiddagskaffen er der til Krop og Luft tilbud om golf, boldspil, gåtur samt kanotur.

Der er ingen aktiviteter i weekenden.

Som afslutning vil vi gerne komme med nogle ord til hverdagens meningsgivende fællesskaber: ”Gode venskaber styrkes ikke ved total enighed, men gennem respekt, tolerance, forståelse og heftige diskussioner.”

God arbejdsuge

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk